Ta hand om hälsan

När det kommer till jobb så måste man ju jobba, det är ju så för alla. Vi måste jobba för at kunna klara av att leva. Och alla vill vi nog jobba för att kunna betala för oss själv och för vår familj. Ja det är en härlig känsla i att klara sig själv och det ger en tillfredställelse och det är ju något som vi alla vill ha.

Måste ha balans

Men det är viktigt att vi har balans så att vi inte blir helt utarbetade, så att vi bränner ut oss och inte kan göra vårt jobb som det vara tänkt.
Det är inte alltid lätt att få balans på tillfaraon och det är ju något som vi nog alla kämpar med. Men det är verkligen bra om det är möjligt att försöka ha den balansen för allas bästa.
Man måste försöka prioritera, om man har mycket jobb så är det viktigt att kunna delegera jobbet så att man inte behöver göra precis allt själv.
Har man till exempel ett reklam jobb som måste bli gjort och man känner att man inte hinner med det så kan man ju höra av sig till smarter marketing som är duktiga på det och be dom ta det jobbet.

Ja att man gör på det viset kommer att göra att man blir mindre stressad och på så sätt kunna göra saker och ting bättre utan att bränna ut sig. Det är att ha balans, och tänka vad spelar det för roll? Är det super viktigt att jag gör just allt nu? Kan något kanske vänta? Ja då kan det bli bättre och man blir mer harmonisk som person och det vill vi ju vara. Personer som andra orkar ha omkring sig. Så satsa på att få mer balans i livet och försök inte göra allt snäv hela tiden.